Quality in Motion

Exceptioneel transport

Exceptioneeltransport is het transport van machines en  andersoortige ladingen en objecten waarbij de maximale afmetingen voor voertuigcombinaties zoals vastgelegd in de wet, overschreden worden. Voor deze transporten is dus een ontheffing nodig om af te wijken van deze standaard. Dit vervoer wordt ook wel Speciaaltransport genoemd.

De Lange Speciaal Transport in Dordrecht heeft zich juist in dit exceptioneel transport gespecialiseerd en kan u bij uw transporten in Nederland, in Europa of naar overzeese bestemmingen goed van dienst zijn.

Onze mensen zijn ervaren en bekend met de regelgeving in de verschillende landen. Exceptioneel-transport zit sommigen van ons in het bloed.

Ons wagenpark is divers en modern en voldoet aan alle wettelijke voorschriften en eisen. Daarbij maken wij gebruik van minimaal EURO 5 geclassificeerde vrachtwagens; Meer dan de helft van ons wagenpark is zelfs al van de  EURO 6 klasse.

Hebben wij uw interesse aangaande exceptioneel-transport gewekt dan nodigen u uit om een bezoek aan onze website te brengen: klik hier